Amerikanen staan een week na de release van de iPad 2 nog steeds in de rij

De onderstaande foto is niet van een week geleden toen de iPad 2 voor het eerst te koop was in de Verenigde Staten maar van vandaag. Amerikanen proberen nog steeds een iPad 2 te bemachtigen en voor de meeste Apple Stores staan elke dag lange rijen met vaak wanhopige en teleurgestelde mensen die een iPad 2 willen kopen.

De afgelopen week zijn er mondjesmaat nieuwe iPads 2 geleverd aan de Amerikaanse Apple Stores en zoals Remco van USA2YOU eerder deze week al liet weten zijn de kleinere Apple Stores al blij als ze 20 iPads 2 per dag binnen krijgen. Door heel Amerika verschijnen elke morgen weer mensen voor de Apple Stores die zich als lemmings opstellen om als eerste in de rij te staan om een iPad 2 te kopen maar dat blijkt vaak tevergeefs.

Wij hebben ook geïnformeerd bij een aantal Nederlandse Apple dealers en die weten ten eerste nog niet wat de iPad 2 officieel in Nederland gaat kosten omdat Apple Benelux de prijzen nog niet heeft bekend gemaakt maar het blijkt ook volstrekt onduidelijk hoeveel iPads 2 er aanstaande vrijdag, op de dag van de lancering van de iPad 2 in Nederland en België beschikbaar zijn. Sommige dealers waarvan we de naam niet mogen noemen spreken van tientallen per filiaal. Als je op 25 maart een iPad 2 wil bemachtigen moet je vroeg opstaan en om de hype te vergroten zijn er ook vast wel Apple dealers die eerder open gaan. Wij verwachten ook dat je de iPad 2 begin volgende week via de Nederlandse en Belgische online Apple Store kan bestellen maar net als in de Verenigde Staten moet je daar vroeg bij zijn want in Amerika is de wachttijd inmiddels opgelopen tot 5 weken.

Foto via: MacRumors