Amerikanen kunnen vandaag vanaf 14:30 uur een iPad bestellen

Amerikanen hebben vandaag geluk ze kunnen een pre-order plaatsen voor een iPad. Vanaf 14:30 uur Nederlandse tijd is het zover. Voor het plaatsen van een pre-order moeten de Amerikanen wel vroeg hun bed uit: “Customers can pre-order online at apple.com at 5:30am Pacific time on Friday, March 12.”

Volgens een gerucht kunnen zakelijke klanten van Apple vandaag meerdere iPad’s bestellen. Consumenten hebben minder geluk want die mogen vandaag van Apple maar twee keer op de “buy knop” van de online Apple Store klikken. Als de wereldwijde distributie op gang komt dan mogen de Amerikanen weer meer dan 2 iPad’s per persoon bestellen van Apple. Naast het plaatsen van een online pre-order is het ook mogelijk om in de gewone Apple Stores een iPad te bestellen.

Na het bestellen van de iPad duurt het nog 3 weken voordat de iPad op 3 april 2010 zal worden afgeleverd op een Amerikaans adres. Het is onduidelijk of Apple een pre-order limiet heeft ingesteld of dat ze gewoon iedereen laten bestellen en pas later gaan melden dat ze door de iPad voorraad heen zijn.

Als er vandaag meer bekend is over de Amerikaanse iPad pre-order dag dan updaten we dit artikel.

Update: het bestellen van een iPad in Amerika is niet zo eenvoudig als het lijkt zie de reacties bij ons bericht over het importeren van een iPad in de VS.

Tijdstip via: TUAW