Amerikaanse taferelen in Nederland door iPad 2 lancering

Amerikaanse toestanden vandaag voor de deuren van de Nederlandse Apple dealers zoals de onderstaande foto voor de iFactors in de Passage in Den Haag. Honderden mensen voor de deur, een winkel die om vijf uur open gaat en waar de iPad 2 al snel na de opening al was uitverkocht. Gevolg heel veel boze mensen die graag een iPad 2 hadden willen bemachtigen maar door de klungelige distributie van een bedrijf met meer dan 60 miljard dollar op de bank meer een poging om de hype te vergroten dan om consumenten blij te maken. Voor de goede orde niet alleen de iFactors in Den Haag had al na enkele minuten geen iPads 2 meer maar alle Apple Dealers in Den Haag en niet alleen in Den Haag maar ook in de rest van Europa.

Net als vannacht toen veel mensen waren op gebleven om een iPad 2 te bestellen, toen de online Apple Store open ging stond er meteen een levertijd van 2 tot 3 weken die inmiddels al is opgelopen tot 3 tot 4 weken. Hoezo vanaf 25 maart verkrijgbaar?

Ondertussen verschijnen ook de berichten dat de iPad 2 in Nederland volledig is uitverkocht en dat is natuurlijk niet zo moeilijk als ze nauwelijks verkrijgbaar zijn.

Foto via: 9 to 5 Mac