Al meer dan 100 inzendingen voor iPad challenge

Het aantal inzendingen voor Sanoma’s iPad challenge stroomt nog steeds binnen. De ideeën zijn erg divers: van applicaties voor kinderen en ouders tot apps voor zakelijk of zelfs medisch gebruik. Tussen de inzendingen zitten ook veel ideeën voor tijdschriften die Sanoma zou kunnen uitgeven. Manager business development en voorzitter van de jury Herman Kienhuis:

“Natuurlijk inspirerend en iets waar we zelf ook al druk mee bezig zijn. Verrassend vind ik vooral de verschillende invalshoeken en gebruiksmomenten. Er zijn hele specifieke ideeën voor apps ingezonden, bijvoorbeeld eentje voor in de sportwereld of een app voor in de tuin.”

Met de iPad App Challenge roept Sanoma Digital iedereen met een creatieve geest op mee te denken over de mogelijkheden van apps voor de iPad. Om zo samen de grenzen van dit nieuwe medium af te tasten.

De ideeën voor de iPad App Challenge kunnen tot donderdag 16 september worden ingezonden via de website.

Uit alle inzenders kiest Sanoma Digital de 5 beste ideeën en die personen mogen vervolgens hun creatie op PICNIC ’10 presenteren op donderdag 23 september in de Westergasfabriek. Daar wordt in een middagsessie voluit gesproken over de iPad. Onder andere worden daar de eerste resultaten van de NU.nl iPad app gedeeld, die half juli gelanceerd werd. Een mooi podium om te discussiëren over de toekomst van de iPad en tablets in het algemeen.

Het beste idee gaat met € 5000 naar huis en mag het idee uitwerken tot een iPad applicatie die later in de App Store zal verschijnen.

Bron: persbericht Sanoma