2013 brengt ons de all-in-one Apple TV, Retina MacBook Air, Retina iPad mini en een nieuwe iPad

Dat we op MobileMac nog nooit over de all-in-one Apple TV hebben geschreven heeft te maken met de voorbereidingen daarvan. Uit betrouwbare bron die de content zou moeten gaan leveren weten we dat het nog niet zover is. Toch weet analist Piper Jaffray te melden dat Apple de alles in één televisie in november 2013 gaat introduceren. Dat heeft Munster dit jaar overigens ook al gedaan en hij voorspelde toen dat Apple de nieuwe Apple TV in december zou introduceren en dat de verkoop in de eerste helft van 2013 van start zou gaan.

Munster’s product roadmap is afgezien van de all-in-one Apple TV interessant en komt overeen met verwachtingen die soms wel heel erg voor de hand liggen maar vaak wel waar blijken te zijn:

Maart 2013: iPad mini met Retina display en een iTunes radio.

Juni 2013: Het WWDC brengt ons een preview van iOS 7 en OSX maar ook de MacBook Air met Retina display.

september 2013: iPhone 5S met kleine update ten opzichte van de iPhone 5. De iPad mini krijgt een snellere processor en de iPad gaat qua vormgeving meer op de iPhone 5 en de iPad mini lijken.

November 2013: all-in-one Apple TV die tussen de $1,500-$2,000 gaat kosten en verkrijgbaar met een 42 of 55 inch display.