12.9-inch iPad Pro is vanaf de eerste week van november te koop

Het Japanese blog, Mac Otakara heeft een betrouwbaar gerucht opgepikt waaruit blijkt dat Apple bezig is met de voorbereidingen voor de start van de verkoop van de 12.9-inch iPad Pro. De eerste week van november staat volgens het gerucht als startdatum genoteerd in de agenda’s van Apple. Het ligt voor de hand dat Apple dan ook begint met de verkoop van de bijbehorende Apple Pencil stylus en het Smart toetsenbord.

Apple introduceerde de iPad Pro vorige maand tijdens een media event, toen was ook al bekend dat Apple de iPad Pro vanaf november zou gaan verkopen. Nieuw is dus dat dit begin november zal zijn. Of Nederland en België ook bij de eerste introductiegolf behoren is nu nog onduidelijk.

November is overigens een van de belangrijkste maanden voor Apple omdat in deze maand veel mensen hun kerstinkopen doen. Traditioneel is er de dag na Thanksgiving in Amerika één dag waarop winkels hun producten met veel korting aanbieden, de zogenaamde Black Friday. In Nederland is Black Friday niet echt bekend maar Apple Benelux doet wel mee en zal weer veel producten afprijzen in de Online Apple Store. Zoals elk jaar is het onbekend op welke producten Apple korting gaat geven maar noteer vast vrijdag 27 november in je agenda.
iPadPro