Uitnodiging voor iPad mini event ligt nog in de la van Tim Cook

Philip Elmer-Dewitt van het Apple 2.0 blog op Fortune (onderdeel van CNN) had uit betrouwbare bron vernomen dat Apple vandaag uitnodigingen zou versturen voor het iPad mini event wat vervolgens op 17 oktober zou plaatsvinden. Vandaag moest hij diep door het stof omdat de datum niet juist bleek te zijn. Als Apple een uitnodiging had verzonden voor een special event dan had die nu al binnen moeten zijn.

De tweet van Jim Dalrymple was voor ons maar ook voor Philip het bewijs dat er vandaag geen uitnodiging komt van Apple voor een special event:

I think I’ll take a break and go get some lunch. It’s a quiet day.

Mocht je het nog niet weten, Dalrymple is een van de weinige bloggers die echt goede bronnen bij Apple heeft. Als hij gaat lunchen dan komt er geen uitnodiging voor een special event. Wanneer die wel komt blijft vooralsnog giswerk. Is de iPad mini een hoax? Je zou het bijna denken. Tot nu toe hebben we nog geen echte iPad mini gezien, slechts dummies en 3D afbeeldingen. Gelukkig heeft Dalrymple wel eerder bevestigd dat Apple dit jaar een iPad mini gaat lanceren en gerenommeerde kranten als de New York Times en de Wall Street Journal ook. Nog even geduld dus…

20121010-203218.jpg