Freitag maakt nu ook iPad mini sleeves

Voor de 9,7 inch iPad zijn al enige tijd Freitag sleeves te koop. Sinds deze week is er nu ook een kleiner model voor de iPad mini verkrijgbaar. Goedkoop zijn de sleeves niet die via de Freitag website te bestellen zijn voor € 62 exclusief € 10 verzendkosten. Voor dat geld krijg je wel een sleeve die zeer duurzaam is en je iPad mini goed zal beschermen.

Net als de iPhone sleeves is de iPad mini sleeve ook voorzien van een trekkoord. Met een handig, op parachutisten geïnspireerd, lift-up-strap systeem is de iPad mini in één beweging uit de sleeve te halen. De Freitag iPad mini sleeves zijn in verschillende kleuren en designs te bestellen.

Lees ook onze reviews van de Freitag F84 Mac Sleeve Air, Freitag iPad sleeve, F22 sleeve en de Freitag F28 iPhone 5 sleeve.

iPad mini Freitag

Freitag is al sinds 2008 hofleverancier van iPhone sleeves voor MobileMac. Onlangs publiceerden we nog een review van de Freitag F28 iPhone 5 sleeve. Freitag sleeves voor de iPhone staan na bijna 5 jaar dagelijks gebruik nog steeds in onze top 3 van favoriete iPhone hoesjes.