Fabrikant ZAGG zegt dat de iPad mini binnenkort te koop is

Dagelijks ontvangen we vanuit China email met iPad mini hoesjes, screenprotectors en meer aanverwante accessoires. We raken daar niet echt opgewonden van want ze producren in China ook al 4 jaar hoesjes en zelfs een LCD display voor de iPhone nano. Als je via Alibaba zoekt op de zoekterm iPad mini krijg je zelfs 45.000 vermeldingen te zien van accessoires voor de iPad mini. Allemaal bedrijven die graag een graantje willen meepikken als de iPad mini op de markt komt in november. Veel van de producten zijn overigens fake en dienen slechts als placeholder totdat de mini echt op de markt komt. Gisteren kwamen we een verwijzing tegen naar een Apple iPad Mini Screen Protector op de Zagg website met de vermelding Coming Soon….

Een grote bekende fabrikant van accessoires die gevestigd is in de Verenigde Staten. Een alom gerespecteerde fabrikant van iDevice accessoires die deze begeleidende tekst op de website heeft gezet:

The iPad Mini is another amazing Apple product, and ZAGG is here to help you protect that product. The iPad Mini screen protectors by ZAGG will keep your Mini new and clean.

Fabrikaten van accessoires hebben vaak voorkennis van nieuwe producten. Ze ontvangen de specificaties onder embargo en als ze uit de school klappen krijgen ze bij de release van het volgend Apple product geen gegevens meer. Waarom we dit publiceren? Hoe meer bevestigingen we zien over de iPad mini hoe beter.

Via: 9to5Mac