De iPad mini is ook verkrijgbaar met 3G optie en deels gemaakt van geanodiseerd aluminium

Onze vrienden van Ukrainian iPhone hebben foto’s weten te bemachtigen van onderdelen van de iPad mini. Bijzonder omdat het een goede indicatie geeft van wat we kunnen verwachten en omdat het gaat om onderdelen die Foxconn op dit moment gebruikt voor de assemblage van de iPad mini.

Op het eerste gezicht zou je denken dat het slechts gaat om de achterkant van de iPad mini maar als je goed kijkt zie je bij nummer 3 een uitsparing zitten voor een nano simkaartje plus de houder voor een simkaart.

Bij nummer 2 zit de uitsparing voor de antenne, nummer 1 is voor de hoofdtelefoon en nummer 4 is voor de Lightning aansluiting. Volgens geructen gaat Apple alleen een WiFi iPad mini lanceren maar hierboven zien we toch iets anders. De prijs van de 3G versie van de iPad mini zal vermoedelijk rond de € 350 komen te liggen. De WiFi-only versie gaat waarschijnlijk zo’n €250 kosten.

Nieuwswaardig is ook de achterkant van de behuizing van de iPad mini. Die is net als de iPhone 5 gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Het 7,85 inch display van de iPad mini

Het frontpaneel van de iPad ini met een smallere rand.