Grand opening Apple Store The Hague… oh wacht…. euhhhh… Apple Store Tokyo

Vorig jaar verscheen er een gerucht dat de Apple Store in de Haagse Passage aanstaande zaterdag, 14 juni zou openen. Er was een brief door Apple verstuurd aan winkeliers in de Haagse Passage waaruit dat zou moeten blijken. Niemand heeft die brief ooit gezien en daarmee lijkt het bericht dan ook onzin te zijn. Dat wisten we al want toen we in februari de openingsdatum van 14 juni noemden aan een aantal bouwvakkers en aannemers die werkzaam zijn in de Haagse Apple Store moesten ze lachen. Maar als meerdere mensen bevestigen dat ze een brief hebben gezien die niemand heeft gezien dan is het voor sommigen blijkbaar waar.

Het blijft nog steeds giswerk wanneer de opening is want de ingevlogen bouwvakkers zijn nog steeds hard bezig met de verbouwing. Het pand is zorgvuldig afgeplakt voor pottenkijkers en sinds onze exclusieve “rondleiding” in de Apple Store in Den Haag hebben we vrijwel niets nieuwswaardigs meer vernomen.

Vorig jaar kon MobileMac als eerste melden dat de opening van de Apple Store pas dit jaar zou zijn. Veel websites dachten toen nog dat de Apple Store in december 2013 zou openen maar via gemeente Den Haag vernam MobileMac exclusief dat het nooit de intentie is geweest van Apple om in 2013 de Apple Store in de passage te openen. Volgens gemeente Den Haag gaat de Apple Store dit jaar open maar wanneer weet alleen Apple.

Vandaag zagen we wel dat er dit weekend wel een opening is van een nieuwe Apple Store in de Japanse stad Tokyo. Apple heeft een video online gezet met de voorbereidingen van de opening van aanstaande zaterdag. Het is dus nog even wachten tot Apple een video online zet van de voorbereidingen voor de Grand opening van de Apple Store in The Hague. Als de verbouwing loopt zoals het nu loopt is de opening half augustus volgens onze bronnen.