GoPro Hero 5 krijgt touchscreen met een nieuw menu wat nu al de komst van een GoPro Sniper accessoire heeft verklapt

GoPro is druk bezig met de voorbereidingen van de introductie van de Karma Drone en de GoPro Hero 5 actioncam later dit jaar. Wat we allemaal kunnen verwachten blijft giswerk maar Konrad Iturbe heeft iets leuks ontdekt in de broncode van de GoPro Android-app. In een video zie je de achterzijde van de GoPro Hero 5 met een touchscreen. Ook is de interface van het menu gewijzigd. In het menu ook een verwijzing naar een nog onbekende accessoire, de GoPro Sniper.
hero5
CEO Nick Woodman geef eerder aan dat de vormgeving van de GoPro Session de nieuwe norm was maar blijkbaar is dat al weer achterhaald. We zien een GoPro die op het eerste gezicht doet denken aan de huidige Hero 4 Silver maar dan met afgeronde hoeken en de opnameknop op de bovenkant steekt iets meer uit de behuizing. Hoe de voorkant van de Hero 5 eruit gaat zien weten we in oktober want dan gaat GoPro de nieuwe actioncam introduceren.

Tot die tijd moet je het doen met de onderstaande mockup van de GoPro Hero 5 waarvan de opnameknop (met de kennis van nu) dus teveel naar het midden zit….
GoPro Hero 5 mockup