Assemblage nieuwe iPhone 7 is ingewikkelder dan men denkt

Volgens CNBC zijn Foxconn en Pegatron begonnen met het werven van personeel voor de massaproductie van de iPhone 7. Opvallend is dat de zoektocht naar personeel dit jaar een maand eerder van start gaat dan voorgaande jaren.

We lezen via CNBC die het nieuws van Economic Daily News heeft overgenomen dat de nieuwe iPhone 7 door het complexe design wat ingewikkelder in elkaar te zetten is dan zijn voorganger. Daarom moet het personeel in de fabrieken dit jaar wat eerder ingewerkt worden.

Op zich vreemd omdat we eerder via meerdere bronnen te horen kregen dat de iPhone 7 qua design vrijwel identiek is aan de huidige iPhone 6s en de iPhone 6s Plus. Hopelijk kloppen die geruchten niet en is de iPhone 7 die in de herfst geïntroduceerd zal worden toch vernieuwend.

We tekenen daarbij wel aan dat Economic Daily News er ook vaak naast heeft gezeten qua iPhone geruchten. Het is ook heel goed mogelijk dat Apple dit jaar een flinke voorraad van de nieuwe iPhone 7 wil produceren, in voorgaande jaren was de nieuwe iPhone steeds na 1 dag volledig uitverkocht en was de verkrijgbaarheid weken na de release een drama.

Een andere mogelijkheid is het gerucht dat de nieuwe iPhone 7 volledig waterdicht zou zijn. Dan ligt het voor de hand dat het personeel extra trainingen nodig heeft voor de assemblage van het toestel.
iPhone 7