Apple Watch krijgt mogelijk toch een kleine update in maart

Nu er een datum is voor het volgende media event van Apple in maart raakt iedereen opgewonden en vliegen de geruchten je om de oren. De meeste onzin zullen we de komende zes weken eruit proberen te filteren maar een gerucht van analist Gene Munster van de Amerikaanse investeringsbank Piper Jaffray is wel nieuwswaardig.

Munster verwacht dat Apple de Apple Watch in maart toch gaat updaten, je moet dan denken aan een betere processor en een batterij die iets langer meegaat. Zeg maar een s-versie van de Apple Watch zonder nieuwe vormgeving maar net iets beter dan zijn voorganger. Net zoals Apple dat nu elk jaar doet met de iPhone.

Andere insiders verwachten dat Apple het horloge niet gaat updaten maar slechts gaat voorzien van nieuwe horlogebandjes. 15 maart weten we meer.

Munster denkt ook dat Apple helemaal geen iPhone 5se gaat introduceren op 15 maart. Volgens hem is het onlogisch om twee keer per jaar een nieuwe iPhone te lanceren. Daar zit eigenlijk wel wat in want de (afwijkende) iPhone 5c introduceerde Apple ook op het “iPhone” media event in september 2013.
watch