Apple Watch is vanaf maart te koop en 12-inch MacBook Air ook bijna…

Analist Ming Chi Kuo van KGI Securities heeft vernomen dat de Apple Watch vanaf maart te koop zal zijn en dat Apple de nieuwe 12-inch MacBook Air nog dit kwartaal gaat lanceren. Daarnaast voorspelt Kuo dat Apple in het eerste kwartaal van 2015 maar liefst 61 miljoen iPhones heeft verscheept en 10 miljoen iPads.
watch
Kuo geeft in zijn notitie voor investeerders ook aan dat Apple voor de start van de verkoop van de Apple Watch nog aanvullende gegevens bekend gaat maken over het slimme horloge. Hij doelt daarmee specifiek op de batterij in de Apple Watch en de mogelijkheid om het horloge via en pre-order te bemachtigen. De meeste onderdelen van de Apple Watch worden dit kwartaal massaal geproduceerd maar door het Chinese nieuwjaar zit er toch enige vertraging in de massaproductie van het horloge. Desalniettemin verwacht Kuo dat Apple in het eerste kwartaal van 2015 maar liefst 2.8 miljoen slimme horloges gaat verkopen. Eerder publiceerden we al geruchten waaruit je kon opmaken dat Apple de Apple Watch in maart gaat lanceren maar als Kuo het zegt dan is het waar.
MobileMac 12-ich MacBook Air
Kuo’s verwachting dat de 12-inch MacBook Air dit kwartaal op de markt verschijnt komt ook overeen met andere geruchten. Eerder deze maand vernamen we al dat leverancier Quanta Computer is begonnen met de massaproductie van Apple’s nieuwe MacBook waarvan eerder deze week ook al het eerste onderdeel uitlekte.