Apple test op dit moment 3 prototypes van de iPhone 7

Vorig jaar verschenen er berichten dat Apple de hoofdtelefoon ingang op de iPhone 7 gaat vervangen door een alles-in een Lightning connector. Uit nieuwe informatie kunnen we inmiddels ook opmaken dat je de iPhone 7 draadloos kan opladen. Dan is er misschien wel helemaal geen Lightning connector meer nodig in de iPhone 7 omdat opladen, synchroniseren en je hoofdtelefoon gebruiken allemaal draadloos kan. Volgens een gerucht tref je in de verpakking van de iPhone 7 Apple EarPods aan met een Lightning aansluiting. Maar misschien is dat ook al weer achterhaald.

Apple werkt ook aan een draadloze bluetooth hoofdtelefoon (AirPods) en maakt daarbij volop gebruik van de opgekochte kennis van Beats Electronics. Het is goed mogelijk dat we tijdens de lancering van de iPhone 7 een bluetooth hoofdtelefoon zien verschijnen die volgens bronnen veel lijkt op de Motorola Hint headset die je hieronder ziet.

Apple test op dit moment 3 prototypes van de iPhone 7 maar heeft nog geen besluit genomen over het uiteindelijke design van het toestel wat na de zomer op de markt komt. Een van de toestellen is ultradun vandaar dat er geen hoofdtelefoon aansluiting meer in past en het andere (backup) toestel lijkt veel op de huidige iPhone 6(s). Hoe het derde iPhone 7 prototype eruitziet weet (nog) niemand.
1