Apple heeft de uitnodiging voor het iPhone 6S Media Event nog niet verstuurd maar de datum en locatie zijn al uitgelekt

De locatie waar Apple op 9 september o.a. de nieuwe iPhone 6s gaat lanceren is uitgelekt. Eerder deze week waren het nog geruchten maar er duikt steeds meer informatie op dat Apple het Media Event in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco gaat houden.

Op zich logisch want in deze locatie kan Apple 7.000 mensen kwijt in plaats van zo’n 1500 in het Yerba Buena Center of 2400 in het Flint Center. De media bijeenkomsten van Apple zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot ware events waar duizenden vertegenwoordigers van de media op af komen. Ditmaal zullen dat er aanzienlijk meer zijn en vreemd is dat niet want het gaat tijdens het aankomende event voornamelijk om Apple’s best verkopende product, de iPhone.

Veel valt er niet te melden over de nieuwe iPhones want het zijn steeds geruchten die constant gerecycled worden. De 6s krijgt een 12-megapixel camera, er komt een iPhone 6c etc, etc. Op 9 september weten we meer en deze week zien we vast de officiële uitnodiging voor het media event van Apple verschijnen. Nog even geduld dus…
keynote