Apple gaat tijdens WWDC 2016 een 15-inch MacBook Air introduceren

Volgens Taiwan’s Economic Daily News gaat Apple volgend jaar tijdens de Worldwide Developers Conference nieuwe MacBook Airs introduceren. De WWDC conferentie is in juni en volgens de bronnen uit Taiwan liggen de nieuwe 13-inch en 15-inch versie van de MacBook Air het derde kwartaal van 2016 al in de winkel, ergens tussen juli en september.

De nieuwe MacBook Air is nog dunner dan zijn voorganger en zal ook te koop zijn in 15-inch versie en dat is nieuw. Of Apple ook een nieuwe 11-inch versie gaat introduceren is op dit moment nog niet duidelijk. Apple is al met leveranciers aan het onderhandelen over nieuwe componenten die de MacBook Air nog dunner moeten maken.

De komst van nieuwe Macbook Air komt een beetje als een verassing. De algehele verwachting was toch wel dat Apple de MacBook Air niet meer zou gaan updaten. Dat heeft te maken met de komst van het 12-inch MacBook maar ook doordat de prijs van de MacBook Pro’s de afgelopen jaren aan het dalen is. Voor het geld van een Air kan je ook al een aardige MacBook Pro kopen.
MBA