7,1 inch iSlate specificaties uitgelekt?

Gisteren verschenen er specificaties van de 7 inch iSlate (Tablet) op de website  Phone Arena. We kregen de specs ook per mail binnen en blijkbaar afkomstig van dezelfde website. Waarschijnlijk heeft iemand met een kopieermachine en wat knip en plakwerk iets in het weekend in elkaar zitten knutselen. Phone Arena heeft het over uitgelekte interne documenten van Apple. Een 120GB serial ATA drive in een Tablet? Een ingebouwde projector? Een Ethernet poort? Een 2.26 GHZ Intel Core 2 Duo processor? Allemaal componenten die niet echt geloofwaardig zijn.

Wij kunnen ons niet voorstellen dat er een 120GB serial ATA harddisk in de iSlate zit. Apple heeft volgens geruchten scheepsladingen 64GB solidstate disks gekocht voor de iSlate en gaat geen oude techniek in een geavanceerde iSlate stoppen. Daarbij is een 120GB harddisk wel erg veel voor een iSlate met Cloud functie.

Een ingebouwde projector in de iSlate? Klinkt te mooi om waar te zijn.

Een Ethernet poort in de iSlate? We kunnen het ons niet voorstellen. Waarom een lelijke Ethernet poort als je ook WiFi of 3G kan gebruiken.

Een 2.26 GHZ Intel Core 2 Duo processor klinkt ook prachtig maar we voorspellen dat je na een half uurtje werken verschroeide testikels hebt. De hitte die van een 2.26 GHZ Intel Core 2 Duo processor afkomt is al moeilijk om te koelen in een Macbook (Air, Pro) laat staan in een super smalle iSlate.

Een geheel nieuwe versie van Mac OS X, een Clouded Leopard versie klinkt aannemelijk voor de iSlate met een op widgets gebaseerd HOME screen en Apps downloaden via de App Store. Echt of nep? Op 26 januari weten we het.