Verbouwing Apple Store in Haagse Passage gaat weer verder

De aannemer heeft de deuren van de Apple Store in de Haagse Passage weer geopend. Alle ramen van de Apple Store zijn afgeplakt voor pottenkijkers en binnen zijn tientallen bouwvakkers hard aan het werk. De verbouwing heeft zeker een half jaar stil gelegen. Vorig jaar kon MobileMac als eerste melden dat de opening van de Apple Store pas dit jaar zou zijn. Veel websites dachten toen nog dat de Apple Store in december zou openen.

Apple Store Den haag

We spraken vanmiddag een aantal werklieden en aannemers tijdens hun rookpauze en kunnen vastellen dat er binnen een internationaal gezelschap aan het werk is. Toen we de openingsdatum van 14 juni uit het geruchtencircuit noemden moesten ze lachen.

apple store Den haag 2

De deur aan de achterzijde van de Apple Store staat open maar wij willen de bouwvakkers niet in verlegenheid brengen door foto’s te publiceren van het interieur en hun werkzaamheden. Binnen ziet het er op dit moment vrijwel nog net zo uit als onze foto’s uit december. Als er de komende tijd meer te zien is zullen we dat publiceren. Winkeliers naast de Apple Store in de Haagse Passage zijn onlangs per brief door de aannemer namens Apple op de hoogte gebracht van de voortgang van de verbouwing.