Vandaag gaat Apple laten zien waarom je een Apple Watch nodig hebt

Om 18:00 uur gaat Apple tijdens een media event laten zien waarom je een Apple Watch nodig hebt. Grote vraag blijf nog steeds wat je met zo’n horloge moet en waarom zou je, je huidige horloge inruilen voor een Apple Watch die vooralsnog veel functies toont die je op een iPhone ook al kan zien.

Tot nu toe is de wearable van Apple neergezet als mode electronica met een hip bandje. Apple is achter de schermen hard bezig om de medische toepassingen op orde te krijgen maar dat blijkt ingewikkeld te zijn. De Apple Watch is vorig jaar ook al ge├»ntroduceerd maar er zijn nog veel vragen die Apple vandaag gaat beantwoorden.

We zijn erg benieuwd hoe Apple iedereen gaat overtuigen van het nut en de noodzaak van het slimme Apple horloge. Vanaf 18:00 uur is er een Apple Media Event met de titel “Spring Forward.” Je kan het live volgen via je Apple TV en online via Apple.com/live. Naast de Apple Watch verwachten we ook updates van de MacBook Air maar zoals we vorige week al schreven laat de 12 inch versie nog even op zich wachten.

Apple Watch