Stuur een tweet naar Phil als je wil weten wanneer er een nieuw Apple product op de markt komt

Veel blogs proberen al maanden uit te vinden wanneer de witte iPhone 4 eindelijk komt. Het is de running gag van het jaar en volgens de laatste geruchten is de productie van de witte iPhone 4 al begonnen en gaat Apple in april de witte iPhone 4 releasen. Zo’n 3 maanden voor de release van de iPhone 5.

Na 9 maanden wachten op de witte iPhone 4 was Eric Anderson uit New Mexico het kennelijk zat en stuurde gewoon een twitter bericht naar Apple topman Philip Schiller met de vraag hoe hij aan een witte iPhone kan komen. Als reactie kreeg hij van senior vice president of worldwide product marketing bij Apple te horen dat de witte iPhone beschikbaar zal zijn in het voorjaar en dat het een schoonheid is.

We nemen aan dat Schiller het over de witte iPhone 4 heeft in zijn tweet. Alhoewel het toch vreemd is dat Apple zo’n 3 maanden voor de release van de iPhone 5 of de iPhone 4GS alsnog een witte iPhone 4 op de markt gaat brengen. Lijkt ons logischer dat je dan nog even 3 maanden wacht op de witte iPhone 5.

Apple had productieproblemen met de witte iPhone 4 omdat de witte verf op de achterkant van het toestel teveel licht door zou laten waardoor de camera onbruikbaar zou worden door lichtinval. Apple kondigde vorig jaar al aan dat de witte iPhone 4 in de lente zou komen en die begint op 21 maart.