Omheining van Apple Store in Haagse Passage is klaagmuur geworden over verdwenen kerstboom

Het blijkt dat Hagenezen creatief zijn met krijtjes om protest te uiten tegen het verdwijnen van de traditionele kerstboom uit de Passage in Den Haag. Gisteren stonden er weer protest uitingen op de zwarte omheining in de Haagse Passage die direct zicht op de toekomstige Apple Store moet voorkomen. Rob en Dunya zijn een protest actie begonnen op de omheining en hopen dat veel mensen hun actie willen steunen. Inmiddels verschijnen er dagelijks nieuwe teksten op de omheining die ook weer regelmatig worden verwijderd. Overigens was jonkheer Berthil Cornelis Alex Iwan Pauw van Hanswijck de Jonge de eerste die de wand bombardeerde tot klaagmuur.

boom2

Gemeenteraadslid Richard de Mos heeft schriftelijke vragen gesteld maar een reactie van de raad op zijn vragen hebben we nog niet gezien. Een reactie op zijn vragen van een jaar geleden over de kerstboom trouwens ook niet. Misschien kan de Mos ook vragen wanneer de Apple Store open gaat want als blijkt dat die dit jaar nog dicht blijft kan er deze week natuurlijk best alsnog één keer een kerstboom in de Passage.

boom

Tot die tijd kan je lekker kliederen op de zwarte omheining van de Apple Store in de Passage in Den Haag en de krijtjes liggen al klaar. De mooiste creaties gaan we zeker publiceren ;)boom3