Mophie commercial vanavond te zien in de pauze van de the Big Game

Vandaag is het voor veel Amerikanen een speciale dag want vannacht (00:30 Nederlandse tijd) is de Super Bowl 2015, de dag dat tenminste 112 miljoen Amerikanen naar de belangrijkste American football wedstrijd op TV kijken en in totaal wereldwijd zo’n 160 miljoen kijkers. Daarmee is het ook meteen het best bekeken programma ter wereld en natuurlijk het platform voor adverteerders om hun commercial in de pauze te vertonen. Dat kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Dit jaar heeft Mophie een commercial voor de Juice Pack waar we onlangs nog een review over schreven. When your phone dies, god knows what can happen. De Mophie 2015 “All-Powerless” commercial:

Een indrukwekkende en prachtige commercial waar je hieronder nog de making of van kan zien. Of Apple dit jaar ook een commercial heeft in de pauze van de Super Bowl is nog niet duidelijk. Ze zullen uiteindelijk na uitzending allemaal op deze YouTube pagina verschijnen.

Ditmaal zijn er ook allemaal trucs om via mobiele devices zoals de iPad en iPhone naar the Big Game te kijken waarin de Seahawks tegen de Patriots spelen. NBC heeft ditmaal de rechten in handen en ook een Live Stream via hun website. Kijken via de NBC App op een iPad is ook mogelijk maar we hebben geen idee of de streams ook buiten de Verenigde Staten te zien zullen zijn. Via een iPhone is de Big Game in de VS te zien van de NFL app maar dan weer alleen via telecomprovider Verizon. Naast de American football wedstrijd zal ook superster Katy Perry optreden tijdens de pauze van de Super Bowl finale.
sb
De beste Apple commercial aller tijden is vertoont tijdens de pauze van de Super Bowl in 1984. Apple’s 1984 Macintosh commercial die is geregisseerd door Ridley Scott en gebaseerd is op George Orwell’s roman Nineteen Eighty-Four kan je hier zien.