Mactracker krijgt update met een nieuwe user interface

Mactracker heeft een grote update gekregen met een nieuwe user interface en de database is bijgewerkt met de nieuwe 13, 15 en 17 inch MacBook Pro plus de iPad 2. Mactracker is een gratis programma voor de Mac waarmee je gedetailleerde informatie kan vinden over elke Mac computer die ooit gemaakt is, inclusief de gegevens over de processor snelheid, standaard geheugen, ondersteunde Mac OS versies en uitbreidingsmogelijkheden. In de database is ook informatie te vinden over de iPad, iPhone en de iPod touch en gegevens over Apple muizen, toestenborden, displays, printers, scanners, digitale camera’s, iPod, Apple TV, Wi-Fi kaarten/Base Stations, Newton, en Mac OS versies.

Via Mactracker kan je ook de adviesprijs van Apple producten zien en er staan links bij producten naar officiële Apple handleidingen of ondersteuning mocht dat nodig zijn. Bij de meeste producten zijn ook wikipedia gegevens opgenomen zodat je meer over de geschiedenis van een Mac te weten kan komen.

Mactracker is via deze link gratis verkrijgbaar en mocht je het een leuk programma vinden dan kan je ook doneren. Er is ook een gratis iOS versie maar die is nog niet bijgewerkt.