Hollandse wind onthult voortijdig deel interieur Amsterdamse Apple Store

De Amerikaanse Rachel Kae stuurde zaterdagmorgen de volgende tweet die ik gisteren via mijn twitter account natuurlijk meteen heb geretweet:

Een deel van de omheining van de toekomstige eerste Nederlandse Apple Store was blijkbaar vrijdagnacht door de wind weggeblazen waardoor Rachel als een van de eerste al een preview kreeg van een deel van het interieur van de Apple Store aan het Leidseplein. Ze beschreef in haar tweet de voor haar kenmerkende glazen trap die ze in haar thuisland Amerika al meerdere malen gezien heeft. Voor de meeste Nederlanders nog nieuw en die merkten de onthulling door de wind pas een dag later op. Vannacht zagen we een foto van Arnold van Sabben op Twitter waar de glazen trap in de Apple Store ook duidelijk te zien is.

Wij ontvingen overigens vorige maand al de datum van zaterdag 18 februari in onze email als openingsdatum van de eerste Nederlandse Apple Store. De datum kwam onder embargo van een bron die bij BMW werkt en ja die zijn eigenaar van de MINI Brandstore die naast de Amsterdamse Apple Store zit. Het “embargo” is inmiddels geschonden dus nog ongeveer een maand geduld….

Foto: Arnold van Sabben