Hoe gaat MailaMac de vermeende uitverkoop fout oplossen? Update: verklaring

Op Twitter zijn nog steeds veel mensen die denken dat straks de TNT voor de deur staat met een pakketje van MailaMac na de uitverkoop van afgelopen weekend. Dat er nog steeds geen reactie is gekomen van MailaMac.nl blijken ook veel mensen vreemd te vinden maar gezien de mogelijke claims die het bedrijf kan verwachten is dat niet zo vreemd. Wat er echt aan de hand is weet nog steeds niemand en vanmorgen verstuurde MailaMac via Twitter het onderstaande bericht:

Bij het twitter profiel staat dat ze “de voordelige Apple reseller” zijn maar niet zo voordelig als veel mensen op dit moment denken. Later vandaag horen we (vermoedelijk) wat een jurist het bedrijf heeft aanbevolen over de perikelen van afgelopen weekend. De MailaMac.nl website is ook nog steeds uit de lucht.

Update MailaMac heeft zojuist de onderstaande verklaring op de website gezet:

Beste lezers,

Zoals velen van jullie niet is ontgaan, hebben we dit weekend veel last gehad van technische problemen op onze website. Hierdoor hebben er bij diverse producten onjuiste prijzen gestaan, zoals bijvoorbeeld bij iPads die met 96% korting besteld konden worden.

De fout is inmiddels hersteld, maar we betreuren de situatie ten zeerste. Hopelijk begrijpt iedereen dat we de ontvangen bestellingen voor producten waarbij onjuiste prijzen waren vermeld onmogelijk kunnen accepteren. Iedereen die een dergelijke bestelling heeft gedaan of een e-mail (zowel positief als negatief) heeft gestuurd, zal hier nog persoonlijk antwoord op ontvangen.

We hebben besloten geen compensatie te bieden, dit om onder andere de volgende redenen:
De genoemde prijzen waren dermate laag dat het direct duidelijk moest zijn dat er hier sprake was van een fout. Vele klanten hebben dit ook aan ons bevestigd.
Er is geen schade geleden, het betaalde bedrag wordt teruggestort.
We hebben op onze website een voorbehoud gemaakt betreffende typfouten.

We willen iedereen bedanken voor de reacties via e-mail, Facebook en Twitter.

Onze welgemeende excuses voor de ontstane situatie.

Met vriendelijke groet,

MailaMac