De kerstboom kan terug in de Passage in Den Haag want de Apple Store gaat dit jaar nog niet open

We hebben vanmiddag even bij de Apple Store in de Passage in Den Haag naar binnen gespiekt en kunnen melden dat de Apple Store dit jaar niet meer open gaat. Zoals je ziet op de onderstaande foto’s is het pand bouwkundig opgeleverd maar moeten de schilder en de stukadoor nog flink aan de slag en ligt er ook nog geen vloer in.

mobilemac Apple Store

Dit is al sinds september zo en sinds die tijd hebben wij geen werklieden meer gezien in het pand. Vorige week vernamen we nog van een Haagse vastgoedbaron dat het pand op 21 december open zou gaan maar dat lijkt ons onzin. Volgens een ander gerucht is de bouw in september gestaakt omdat er onenigheid is tussen Apple en gemeente Den Haag.

Apple Store Den Haag

Vanmorgen was de omheining om de Apple Store weer keurig schoon gemaakt nadat er gisteren opnieuw protestteksten op waren gekliederd vanwege het verdwijnen van de kerstboom in de Haagse Passage.  Dat Apple die boom niet voor de deur wil als het pand open is kunnen we begrijpen maar dat gaat nog wel enige tijd duren en het is natuurlijk zeer vreemd om zoiets af te dwingen voordat je de deuren hebt geopend.

MobileMac Apple Store1