Apple verstuurt uitnodigingen voor media event op 9 september

Zoals we vanmorgen vroeg al schreven zou de uitnodiging voor het special event van 9 september deze week worden verzonden. Die uitnodiging verscheen vanavond online. De dag en de locatie zijn juist en je kan het event vanaf 19:00 uur online volgen via je Apple TV of online.
siri
Op de uitnodiging staat een verwijzing naar Siri maar die mag nog niets zeggen van Apple. Je krijgt grappige ontwijkende antwoorden te horen en Siri verwijst naar de Apple geruchten websites:

“Als je wil weten hoe het zit moet je daar maar kijken, dat doe ik ook”.

Op het event zien we de introductie van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus met een 7000 Series aluminium body die niet zo snel meer buigt, Force Touch, een A9 processor, 2GB RAM en een verbeterde 12-megapixel camera.

Als we al een nieuwe Apple TV zien dan ligt het voor de hand dat je daarmee ook apps uit de Apple Store kan openen. Racen doe je dan niet alleen meer op je iPhone of iPad maar ook op de televisie. Dat Siri dan ook in je Apple TV zit ligt natuurlijk voor de hand. Over ruim anderhalve week weten we wat Apple allemaal bedacht heeft.
SE AAPL 2015