Apple commercials met sobere uitstraling starten promotiecampagne van de Apple Watch

De Apple Watch hysterie is compleet want in een aantal geselecteerde landen is het slimme horloge nu officieel te koop. Vanuit Australië verschenen vanmorgen de eerste foto’s van consumenten die de Apple Watch besteld hebben. Na Australië werden tijdzone-gewijs de pakketjes met het horloge afgeleverd in Hong Kong, China, Japan, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten. Hier valt er voorlopig nog helemaal niets te bestellen maar kan je wel alvast de Apple Watch handleiding bestuderen. Wat je allemaal kan doen met de Apple Watch kan je zien in de drie commercials over de Apple Watch die hier mogelijk vanaf juni te koop zal zijn.

In de eerste commercial zie je hoe je dag begint met een Apple Watch en hoe die verloopt als je in het bezit bent van het slimme Apple horloge….

De commercial Us, toont hoe je kan communiceren met de Apple Watch.

Up laat zien hoe je de Apple Watch kan gebruiken tijdens sport activiteiten. Wat ons opvalt is dat dit geen flitsende commercials zijn maar dat ze qua kleur vrij sober, bijna een grauwe uitstraling hebben. Ze geven ons ook nog steeds niet het gevoel dat we er nu een moeten gaan kopen of dat we iets missen. Bij de meeste andere Apple producten hadden we dat wel. The Watch is here…. maar hier nog even niet.