Apple CEO Tim Cook: onze kaarten werken voor geen meter gebruik Microsoft Bing

Bij de introductie van iOS 6 liet Apple weten dat Google Maps vervangen zouden worden door de Kaarten van Apple. Daarmee zou je de wereld op een compleet nieuwe manier kunnen ontdekken volgens Apple. Helaas is dat niet helemaal gelukt en Apple’s CEO Tim Cook heeft daarvoor zijn verontschuldigingen aangeboden op de Apple website.

In een korte verklaring zegt de CEO dat Apple hard werkt om de kaarten te verbeteren en dat je tot die tijd beter alternatieve kaarten kan gebruiken van Microsoft Bing, MapQuest en Waze via de App Store of de Web app van Google of Nokia.

While we’re improving Maps, you can try alternatives by downloading map apps from the App Store like Bing, MapQuest and Waze, or use Google or Nokia maps by going to their websites and creating an icon on your home screen to their web app.

Hier kan je meer lezen over een goed alternatief voor de kaarten van Apple en het is natuurlijk triest dat de CEO van Apple moet verwijzen naar de kaarten van Microsoft die blijkbaar beter zijn dan de kaarten van Apple.