De verpakking van de Apple Watch was nog een verassing maar is zojuist ook uitgelekt

Wij zullen de berichtgeving over de Apple Watch de komende tijd enigszins beperken totdat het slimme horloge ook in Nederland verkrijgbaar is. Maar zojuist verschenen er enkele foto’s op Instagram via jammygan die toch aardig zijn om even te delen. Op de foto’s zien we de verpakking van de Apple Watch en de 42mm stainless steel Apple Watch met het Milanese Loop horlogebandje. We zijn benieuwd welke reviewer dit doosje heeft laten uitlekken… Oh en wij wachten ook nog steeds op een review exemplaar ;-)

Update: de foto’s zijn afkomstig van het review exemplaar van de Daily Mail, die krijgen de volgende keer geen sample meer van Apple vrezen wij.

De Apple Watch is vanaf aanstaande vrijdag in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk via een pre-order te bestellen maar nog niet in Nederland. Vanaf 24 april worden de bestelde Apple Watches in de eerder genoemde landen uitgeleverd. Ditmaal geen rijen voor de Apple Store omdat Apple werkt met een nieuw systeem, 1 horloge per klant, bestellen via internet en je kan je horloge pas bij Apple ophalen nadat je een uitnodiging daarvoor hebt ontvangen. Apple heeft dat vlak na de lancering van de iPhone 6 (Plus) in Nederland ook al gedaan.

apple Watch verpakking1
apple Watch verpakking2