Apple zet deze herfst alles op alles om van de tweede generatie Apple Watch alsnog een succes te maken

De Apple Watch is tot nu toe nog steeds geen hit. Exacte verkoopcijfers maakt Apple niet bekend en dan weet je eigenlijk al wat er aan de hand is. Apple Watches in folie die werknemers met de kerst van hun werkgever hebben gekregen staan nu nog steeds op Marktplaats omdat ze nauwelijks verkoopbaar zijn.

Afgelopen maandag liet Apple het verbeterde watchOS 3 besturingssysteem voor de Apple Watch zien wat vanaf deze herfst verkrijgbaar zal zijn. De verwachting is dat Apple dan ook een verbeterde Apple Watch gaat presenteren, vermoedelijk samen met de iPhone 7.
apple watch 2
Bronnen in Azië melden inmiddels dat Apple begonnen is met de voorbereidingen van de tweede generatie Apple Watch. Leveranciers van componenten zijn al begonnen met de productie van onderdelen en daaruit blijkt dat Apple hoog inzet. Het aantal onderdelen wat Apple voor het nieuwe horloge heeft besteld is hoger dan verwacht volgens de leveranciers. Ze schatten dat Apple maandelijks 2 miljoen tweede generatie Apple Watches gaat verschepen vanaf de herfst.

Het lijkt erop dat Apple alles op alles zet om de Apple Watch alsnog te laten slagen dit najaar. De start van de productie van de tweede generatie Apple Watch verwacht men begin september en vanaf die maand verwachten wij hem ook in de winkel.
apple watch 1